Hitta rätt tränings BH

Ett av de viktigaste plaggen för att du ska kunna få ut så mycket av din träning är sport-BH:n. Men många tycker att det är svårt att hitta en sport-BH som passar och därför kommer du i den här artikeln få tips om hur du hittar bra tränings-BH:ar.

Köp en ny tränings BH

På nätet kan du hitta en tränings BH som passar dig. Du kan välja mellan många olika färger och modeller. Du kan till exempel köpa en tränings BH i färgen svart om du vill kunna kombinera den med dina olika träningstights. De senaste åren har det blivit populärt med ribbade plagg och därför kan du välja en trendig ribbad tränings BH. Tränings BH:ar finns i ett brett spann av storlekar och därför kan du hitta en som kommer att passa dig.

Välj rätt sport-BH

Det finns flera bra knep du kan utgå från inför valet av rätt tränings BH. Förutom att du kan utgå från färg och modell kan det vara bra att utgå från hur hög support din byst behöver. Personer med större byst behöver i regel mer stöd. Även de som tränar rörliga och intensiva sporter, till exempel när de löper behöver mer support än en person som utövar något mer lugnare, till exempel yoga eller promenader. Om du vill kunna bära din sport BH även till vardags ska du välja en singlet. Vill du kunna bära din BH under andra plagg utan att den syns ska du välja en seamless, vilket innebär att den inte har några synliga sömmar.