Snygga badrumsskåp på idrottsklubben och hemma

Hur ser det ut i badrummet på idrottsklubben? Finns det mindre badrum med golvskåp eller större duschutrymmen med längder av väggskåp? Eller är klubben nystartad eller ska starta? Oavsett vad du söker är det viktigt att skåpen är funktionella. Tänk efter vilka saker som ska få plats i dem och hur de ska användas.

Välj rätt skåp

Skåp med många lådor är mer praktiska hemma i bostaden, medan de större skåpen passar på idrottsklubben. Det finns många olika material och färger och det kan förstås vara kul att välja skåp i klubbens färger. Högskåpen och golvskåpen passar bra för att hänga in en klubbjacka eller liknande, samt förvaring av toapapper och städutrustningar. Det snyggaste är att ha golvskåp och väggskåp i samma design – hemma kan man välja vackert trä med lister eller oregelbundna ytor, men på idrottsklubben bör man ha enkla, släta och lättavtorkade ytor. Kanske laminat eller liknande.

Förvaring är viktigt

Man kanske inte tänker på det, men badrumsskåp är en förvaringsplats och om du ska köpa nya skåp kan du förplanera detta. Ta papper och penna, eller sätt dig vid datorn, och skissa ner hur användningen av skåpen ska se ut. På detta sätt får du bra koll på användningen och formen på skåpen – vissa kanske ska vara långa golvskåp medan andra ska vara väggskåp. Priset är förstås också tongivande om du ska köpa en hel skåprad. Det finns utmärkta skåp för mindre pengar och ofta ett stort urval.

Stort urval – professionell service

Rörfokus är en av de ledande firmorna på allt för badrum, och naturligtvis även badrumsskåp. Det fina med just Rörfokus är det stora sortimentet som enkelt kan handlas online, och dessutom kan du få goda råd. Ett exempel på ett väl tilltaget skåp som lätt går att torka av är väggskåpet Isabella som finns i olika storlekar.

Det behövs bra egenskaper på ett badrumsskåp eftersom skåpet utsätts för bland annat kondens. Det kostar oftast inte mer att köpa ett mer fuktsäkert skåp och det är utmärkt att kunna få goda råd av Rörfokus som är mycket erfarna. Oftast är det bäst att köpa färdigmonterade skåp om du inte är händig.