Nå ut till medlemmar med ett SMS-verktyg

Att driva en idrottsklubb eller en förening är inte det lättaste. Det kan vara särskilt svårt att få ut information till alla medlemmar på ett effektivt sätt. Då kan det till exempel vara passande att införskaffa ett SMS-verktyg.

Använd ett SMS-verktyg

Med ett effektivt sms-verktyg kan du nå ut till alla medlemmar på ett praktiskt sätt. Du kan till exempel använda verktyget för att skicka ut aktuell information såsom när och var nästa möte, träning eller match ska ske. Men det kan också användas om du behöver skicka ut påminnelser om något. Att skicka ut SMS är ett bra sätt för att försäkra dig om att informationen når ut till samtliga då de flesta ser och läser de sms de får i jämförelse med e-mail som kan ligga och skräpa länge innan det blir läst. Om du upplever att du inte når ut med nödvändig information kan det vara bra att testa på ett sms verktyg för att se om det blir några förbättringar.

Tjänsten är lätt att använda och du kan fylla i nödvändiga uppgifter och önskad text direkt i verktyget. Det finns också möjlighet att tidsinställa SMS om du exempelvis vill skicka iväg påminnelser. Du kan också anpassa avsändaren, till exempel kan du skriva under med ditt eget namn eller sportklubbens namn. Sist men inte minst kan du också skapa automatiska svar vilket kan spara dig både tid och energi. Därför kan det vara värt att införskaffa ett SMS-verktyg för att förenkla administrationen.